GJESTEVAFFEL

Gjestevaffelen – Treningsfrue sine supervafler

19. november 2018
Supervaffel - Treningsfrue - gjestevaffel på Vaffelkos

Gjestevaffelen – Treningsfrue deler sine supervafler med oss.

Gjett om jeg ble glad når Camilla Aastorp Andersen takket ja til å være gjestevafler her på bloggen min. Hun bidrar med å spre det glade vaffelbudskap med hennes supervafler. I tillegg til disse gode vaflene, finner du flere andre vaffeloppskrifter på bloggen hennes.

Jeg følger bloggen hennes, og jeg lar meg alltid inspirere av treningsvideoene hun deler på facebook. Jeg har latt meg inspirere såpass at jeg har gått til innkjøp av sånne små stikker. Det er en stund siden jeg kjøpte dem og jeg må innrømme at de er ganske så ubrukte, men hver gang jeg ser henne på face, tenker jeg… I dag.  I dag skal jeg pakke dem ut av plasten…

Tilbake til supervaflene som hun sier kanskje kan være de beste vaflene hittil. Nam, alle vaffelhjerter gleder seg.

Jeg overlater ordet til Camilla:

Oppskrift på supervafler

ca. 10-12 stk
  • 1 1/2 dl hvetemel
  • 1 1/2 dl speltmel, fint
  • 1 dl havregryn, lettkokte
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 4 dl melk
  • 2 egg
  • 1 ss smeltet smør
Slik gjør du:

Legg alt det tørre i en bolle, bland godt og tilsett væsken. Denne kan også lages i en smoothie blender om du har. Men om du ikke har det kan du fint bruke visp og få den fri for klumper. Røren skal være litt tykk, fyldig og jevn i konsistensen. Jeg brukte ikke smør i vaffeljernet, men det er litt avhengig av hva slags jern du har.

TIPS: I tillegg liker jeg å legge på godt med røre slik at de blir tykke, men pass på å vente med å ta igjen lokket til røra har «satt seg litt». Da renner det ikke over!

Supervaffel - Treningsfrue - gjestevaffel på Vaffelkos

Skriv ut

    Skriv en kommentar