GJESTEVAFFEL

Gjestevaffelen

2. juni 2018
Gjestevaffelen - gjesteinnlegg på vaffelkos
Gjestevaffelen – Har du lyst til å bidra med gjesteinnlegg?

Har du og familien din en favoritt blant alle utprøvde vaffeloppskrifter og som du ønsker å dele med andre, kan du gjøre det her.

Det kan være en oppskrift på kosevafler, festvafler, søndagsvafler, hverdagsvafler, lunsjvafler, vaffelkaker og annet godt som kan lages i vaffeljernet.

Send meg din oppskrift og et bilde av vaflene og kanskje et bilde av deg samt en liten tekst om hvorfor du ønsker å dele denne til tove@vaffelkos.no så deler vi vaffelkosen med andre.

Bildene må være tatt av deg, og ved å sende inn bilde og oppskrift godkjenner du samtidig at jeg kan bruke dem her på bloggen samt dele dem i mine sosiale kanaler. Les mer om min personvernerklæring nedenfor. Lyse bilder av god kvalitet blir best.

Dette er din oppskrift, så denne samt bilde(r) blir kreditert deg.

Har du lånt oppskriften av andre eller funnet den på nettet eller andre steder, må dette også nevnes.

 

Personvernerklæring

Selv om jeg lagrer veldig lite av dine personopplysninger når du besøker og kommenterer her på siden min, ønsker jeg at du er informert om dette etter et besøk hos meg.
Når du kommenterer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen samt din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Etter at kommentaren din er blitt godkjent av meg, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Godkjente kommentarer er synlige for alle.

Google Analytics

Vaffelkos bruker Google Analytics for å kunne følge med på statistikken på bloggen.
Dette gjelder

 • Besøkende
  • Antall besøkende
  • Hvor den besøkende kommer fra (hvilket sted/land)
  • Hvor den besøkende kommer fra (f.eks. via facebook eller google-søk)
  • Det registreres ikke noen form for personlig informasjon
 • Hvilke oppskrifter som besøkes
Gjestevaffelen

Oppgitt/innsendt navn anses som godkjent til å deles med andre i det offentlige rom/på mine sosiale kanaler. Disse opplysningene kan slettes om du ønsker det. Dette gjøres ved at du sender meg skriftlig beskjed.

Skriv ut

  Skriv en kommentar